Uncategorized

Rabljen fotoaparat, digitalni, žepni, starejši letnik, oddam.

Rabljen fotoaparat, digitalni, žepni, starejši letnik, oddam. Svojemu nečaku. 😉

Danes ga je prejel za svoj peti rojstni dan. Navdušen je bil. Tako kot jaz sam pred osmimi leti, ko sem z njim naredil prvi posnetek. Zanj sem dal celo premoženje, dvesto čukov. Moj najdražji fotoaparat, čeprav sem jih kasneje kupil še kar nekaj.

Pa mi ni žal. Slike, ki jih je posnel, mi pomagajo ohranjati spomin. Na odraščanje mojega sina, na prijatelje, zabave, na potovanja po svetu (recimo po Materi cesti). Pogosto se z miško sprehodim skozi ta kalejdoskop svojega življenja in se čudim, kako drag spomin ustvari tako neangažirano škljocanje. Brez nahrbtnika, brez zaslonke, brez menjave objektivov. Iz žepa in škljoc. Point & Shoot.

Oh, že zdaj te pogrešam!

3 komentarji

  • j3rn3j

    hehe….mi imamo ixus 400…a je žal v okvari, stal pa je tudi goro takratnih sit…ampak nam je tudi zelo zelo lepo služil……ogledal sem si tudi ostale fotke..in sem navdušen…bo treba še večkrat pogledat na ta blog…
    lp
    jernej

  • Anže Godec

    Hehehe, ja, prav zanimivo, jaz pred leti dal za G3 cca. 215.000 sit, no, je pa tudi res da sem dal sedaj že tudi več za sam aparat, ampak ko pomislis na cene takrat, se res kar začudiš. LP a.

%d bloggers like this: